Denemeniz için sınırlı sayıda ilk ay %20 indirimli VDS

İletişim Bilgileri

Akevler Mh. Esenyurt İstanbul

+90 (850) 302-1161

iletisim@onlinesunucu.com

Sosyal Medya

En Hızlı Wordpress Temaları


En hızlı Wordpress temaları göze hoş gelen tasarımları ile de dikkat çeker. Hem hızlı yüklenen hem de ilk bakışta ziyaretçiyi cezbeden Wordpress temaları sitelere en iyi şekilde geri dönüş yapılmasını sağlar. Hem ücretli hem de ücretsiz olarak sunulan Wordpress temaları arasından sitenizin hizmet amacına uygun olan seçimi yapabilir ve sitenizin farklı bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Ücretli Wordpress Temaları

Ücretli en hızlı wordpress temaları ile birçok siteden farklı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz tasarımı tercih edebilir ve sitenizi istediğiniz gibi bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Estetik görünümleri ile ziyaretçilerin beğenisini çeken temalar ile sitenize çekici bir görünüm kazandırabilir ve sitenizin hızlı yükselişinin tadını çıkartabilirsiniz. Web siteniz için tercih edebileceğiniz en iyi ve en hızlı ücretli wordpress temaları şunlardır;

·      Scalia

Çok amaçlı temalar arasında yer alan Scalia, her geçen gün aha fazla popüler olan temalar arasında yer alır. Scalia birçok farklı türde web sitesinde kullanıma uygundur. Son wordpress güncellemelerine uyumlu olması ne deni ile de tercih edilen Scalia tema, rakiplerinizin önüne geçebilmeniz için iyi bir seçenek olabilir.

Scalia temada seçebileceğiniz 5 farklı tasarım türü yer alır. Tema içerisinde özelleştirme yapmayı seviyorsanız Scalia sizin için en iyi tercih olabilir. Ücretli kategoride yer alan Scalia temanın ücreti 59 dolardır.

·      TheGem

TheGem en hızlı wordpress temalarından bir diğeridir. CodexThemes tarafından piyasaya sürülen TheGem, 40 adet demo içerir. Çeşitli siteler aracılığı ile sunulan bu temalar hem özelleştirme içerir hem de çok güçlü tema seçeneklerine sahiptir. Bu tema ile sitenizin temasını dilediğiniz şekilde yeniden şekillendirebilirsiniz. TheGem mobil seçenekleri de kullanıcılarına sunar. Bu temayı dilerseniz 59 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.

·      Skylar

Her tür web sitesinde kullanılabilen Skylar, 6 adet demo seçeneği içerir. Hem mağaza hem ajans hem de spesifik web sitelerinde kullanıma uygundur. Visual Composer detayları sayesinde birçok farklı özelleştirmeye izin verir. Skylar temaya 59 dolar karşılığında satın alınabilir.

·      Avada

Avada bir diğer hızlı wordpress temalardan birisidir. Çok amaçlı olması ile ön plana çıkar. Direk kullanım imkânı sunar. 50’den fazla demo arasından tercih yapabilir ve dilediğiniz gibi özelleştirerek kullanabilirsiniz. Avada aynı zamanda Avrupa’nın Genel Veri Koruma Tüzüğü ile de doğrudan ilişkilidir. Avada’ya 60 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

·      Adaline

Adaline Themetry tarafından yaratılmıştır. Çok amaçlı temaların aksine geniş düzenleme seçeneklerine sahip değildir. Bu temada sadece renk düzenini değiştirebilirsiniz. Eğer özelleştirme yapmadan bir tema kullanmak istiyorsanız Adaline tam size göre olabilir. Adaline 69 dolar karşılığında satın alınabilir.

·      TopNews

TopNews haber sitelerinin yaygın olarak kullandığı bir ücretli temadır. Gazete, dergi ve blog gibi sayfalarda ideal kullanım sağlar. Hem kişiselleştirilebilir hem de sonradan çok sayıda yeni menü eklenebilir. Mobile duyarlı ve SEO dostu olan TopNews, 49 dolar karşılığı satın alınabilir.

·      Jannah

Rakipleri ile başa baş yarışan Jannah, 27 adet demo içerir. Herhangi bir web sitesinde rahatlıkla kullanılabilir. Zarif temaları ile dikkat çeker ve site taşıma eklentisine sahiptir. 1,58 saniye yüklenme süresi ile hız konusunda oldukça profesyoneldir. Jannah’a 59 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

·      Wanium

Hem zarif hem de basit bir tema isteyenler için Wanium idealdir. 18 demo içerir ve farklı konsept tasarımları ile ön plana çıkar. Hayalinizdeki siteyi yaratmak için Wanium’u 16 dolara satın alabilirsiniz.

·      Paperio

Farklı sitelerde her türlü ama için kullanılabilen temalardan bir diğeri Paperio’dur. Görünüşe önem veren biriyseniz Paperio ile görsel açıdan çekici bir siteye sahip olabilirsiniz. Paperio’nun satın alma bedeli 49 dolardır.

·      Total

Farklı ton ve tasarımları bulunan Total 40 adet demo seçeneği sunar. Farklı zevklere hitap eden tema ihtiyaçları en iyi şekilde karşılar. Total’in satın alma bedeli 59 dolardır.

·      Schema

Blog teması dendiğinde akla gelen Schema, bir blog için gerekli olacak her türlü görsel detayı size sunar. Hem hız hem de tasarım konusunda profesyonel olan Schema, ekstra özellikleri ile de sizi memnun eder. Schema’ya 45 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Ücretsiz Wordpress Temaları

Web siteniz için tercih edebileceğiniz ücretsiz wordpress temalar sayesinde dilediğiniz gibi bir web siteye sahip olabilirsiniz. Görselliği kadar işlevselliği ile de öne çıkan ücretsiz temalar kullanım konusunda kusursuz performans sunar. Ücretsiz kapasitede tercih edebileceğiniz wordpress temaları şu şekildedir;

·      Astra

Astra ücretsiz kategoride en çok indirilen wordpress temadır. jQuery teknolojisine sahip olan bu tema Vanilla JavaScript kullanılarak oluşturulmuştur. 1aniyenin altında yükleme kapasitesi ile öne çıkar.

·      Neve

Popüler ücretsiz temalar arasında yer alan Neve, yeni bir sitenin en hızlı şekilde yayına girmesini sağlar. Güvenilir kodlama stilleri ile öne çıkan Themelsle’nin en beğenilen temalarından birisidir.

·      Hello Elemantor

Hem hızlı hem de çok yönlü bir tema olan Hello Elemantor minimalist tasarım detayları ile dikkat çeker. Temiz bir arayüze sahiptir ve Google Haritalar ile birlikte birçok farklı portföy içerir.

·      GeneratePress   

7,5 kilobayt boyutu ile dikkat çeken GeneratePress hız konusunda en iyi performansa sahip ücretsiz temalardan birisidir. SEO için optimize edilmiştir ve Premium özellikleri ile ekstra özelleştirme seçenekleri sunar.

·      Customify

Web sitesinde her türlü detayı özelleştirmek isterseniz Customify ile bunu mümkün hale getirebilirsiniz. En popüler sayfa oluşturuculardan birisi olan Beaver Builder için hazırlanan demolar sayesinde kodla uğraşmaya gerek kalmaz. Birçok farklı popüler eklenti seçenekleri ile de memnuniyet garantisi verir

·      Twenty Twenty Two

Twenty Twenty Two bilindiği üzere en güzel Wordpress ücretsiz temalarından bir tanesidir. Sayfa hızları oldukça etkileyicidir. Bu tema Wordpress dünyasının bilinen ilk temasıdır.

·      Zakra

Zakra çok amaçlı ve ücretsiz bir tema ihtiyacı olanlara eşsiz bir kullanım deneyimi sunar. 40’tan fazla demo seçeneği sunar. Hızlı yüklenme özelliğine sahip olan bu tema müşteri hizmetleri ile de kullanıcılarını destekler

·      Responsive

Mobil cihazlarda da uyumlu bir temaya ihtiyacınız varsa Responsive tam size göre olabilir. Markanıza uyumlu olarak tercih edebileceğiniz bir Responsive tasarın ile daha geniş bir ziyaretçi kitlesine sahip olabilirsiniz.

·      Sydney

Küçük işletmeler ve kişisel web siteleri için en ideal tercihlerden birisi Sydney temadır. Duyarlı ve çok amaçlı olan bu tema düzenli olarak güncelleme alır. Tam ekran kaydırıcı gibi gelişmiş özelliklere sahiptir ve sorunsuz bir çeviri hizmeti sunar.

·      OceanWP

Birçok özelliği ile Astra’ya benzeyen OceanWP, en iyi Wordpress temaları listesinde üst sıralarda yer alır. Memnuniyet garantili olan bu tema size uzun süreli bir kullanım garantisi verebilir. Dilerseniz bu temayı kullanırken web sitenizin konsepti ve alt yapısını değiştirebilir ve aynı temayı kullanmaya devam edebilirsiniz.


İçeriği Beğendiniz Mi ? (0)

Geri