Denemeniz için sınırlı sayıda ilk ay %20 indirimli VDS

İletişim Bilgileri

Akevler Mh. Esenyurt İstanbul

+90 (850) 302-1161

iletisim@onlinesunucu.com

Sosyal Medya

Voxility DDoS Saldırı Önleme Nedir?


DDoS saldırıları internet kullanımının artmasıyla beraber daha da yaygınlaşmış ve ciddi tehditler arasında yer almıştır. Bu tür saldırılar, bir hizmetin sunucularına yoğun trafik göndererek hizmetin çalışmasını engellemeyi amaçlar. Bu nedenle, online sunucu sağlayıcıları bu tür saldırılara karşı önlemler almak zorundadırlar.

Voxility, DDoS saldırılarına karşı koruma sağlamak için özel olarak tasarlanmış bir sistemdir. Avrupa ve Amerika'daki veri merkezleri üzerinden oluşturulmuş bir network yapısı ile filtreleme yaparak koruma sağlar. Bu sayede müşterilerine kesintisiz bir hizmet sunmayı hedefler.

Voxility'nin en önemli özelliklerinden biri, 2 Tbps'ye kadar trafik koruması sağlama kabiliyetidir. Bu, herhangi bir DDoS saldırısına karşı yüksek düzeyde koruma sağlar. Ayrıca, otomatik saldırı algılama ve engelleme özelliği sayesinde saldırıların hızlıca tespit edilip önüne geçilebilir.

Voxility ayrıca 3 ve 4 katmanlar için filtreleme (Layer 3 & 4) sunar. Bu sayede saldırıların kaynak IP adreslerini tespit edebilir ve saldırı trafiğini engelleyebilir. Bunun yanı sıra, gerçek zamanlı istatistik verileri sunarak saldırıların nasıl belirdiğine dair müşterilerine detaylı bilgi sağlar.

Saldırı raporları ve loglarını görüntüleme özelliği sayesinde Voxility kullanıcıları, herhangi bir saldırının kaynağını tespit ederek önlem alabilirler. Bu özellik ayrıca kullanıcıların gelecekteki saldırılar için hazırlıklı olmalarına olanak tanır.

voxility datacenter

Voxility, DDos saldırılarını Avrupa ve Amerika’da yer alan veri merkezleri üzerinden oluşturmuş olduğu network yapısı ile filtreleme yaparak koruma sağlamaktadır. 

Voxility Koruma Özellikleri

  • 2 Tbps Trafiğe Kadar Koruma
  • Otomatik Saldırı Algılama ve Engelleme
  • 3 ve 4 Katmanlar için Filtreleme (Layer 3 & 4)
  • Gerçek Zamanlı İstatistik Veriler
  • Saldırı Raporları ve Loglarını Görüntüleme

voxility koruma harita

 

 


İçeriği Beğendiniz Mi ? (1)

Geri