Denemeniz için sınırlı sayıda ilk ay %20 indirimli VDS

İletişim Bilgileri

Akevler Mh. Esenyurt İstanbul

+90 (850) 302-1161

iletisim@onlinesunucu.com

Sosyal Medya

VDS Server Kiralama


VDS Server kiralama hizmetleri sunan şirketler ağ trafiğini yüksek tutmaktadır. Fakat bu noktada sorun ağ trafiğinin nerede sunulduğunu bulmaktır. Türkiye'deki VDS Sunucu Merkezi, trafik akışını olumlu yönde gerçekleştirmek için daha kullanışlıdır.

 Merkezin Türkiye'de olması, sunucuya bağlanarak ve gerekli yazılım süreçlerini kullanarak süreci sorunsuz bir şekilde yönetmenizi sağlar.  VDS Server hakkında detaylı bilgilendirmeler ve kiralama işlemleri için Google ile sitemize ulaşabilirsiniz.

VDS'nin yalıtılmış ortamı nedeniyle, her web sitesi ortak bir ana siteden daha fazla gizlilik ve güvenlik vaat ediyor. Paylaşılan barındırma ile bir sunucunun tüm kaynakları o sunucudaki birden çok web sitesi tarafından paylaşılır. VDS sistemlerinin daha az sitesi ve daha fazla kaynak ayırması vardır.

Bu sistemlerde bant genişliği ve disk alanı gibi kaynaklar açısından, sitenin performansı diğer sitelerin kullanımından etkilenir.

VDS (VDS Server) Nedir?

Virtual Dedicated Server baştaki harfleri ile oluşturulmuş olan VDS tam olarak Türkçe olarak çevrilememektedir. Burada Virtual Dedicated Server, Paylaşılan Özel Sanal Sunucu olarak Türkçe'ye çevrilebilir. Virtual Hosting hizmetinde en önemli başlıklarından biri Virtual Dedicated olarak geçmektedir.

Şu an web sitesine sahip olan veya bir web sitesine sahip olmak isteyen herkes bu barındırma türlerinin tam olarak ne anlama geldiğini öğrenmeye odaklanmıştır. Bu ve benzeri konularda herhangi bir kafa karışıklığınız varsa sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

VDS Sunucum Ne Kadar Sürede Aktif Olur?

VDS Sunucum ne kadar sürede aktif olur sorusunun cevabını öğrenebilmek için yazımızın devamını okuyun. Burada VDS sunucunuz 1 ila 8 saat içerisinde tüm kurulum ve optimizasyonları gerçekleşir. Bu hizmetlerimiz en kısa süre içerisinde tarafınıza ulaşacaktır.

VDS Mi Daha İyi VPS Mi?

VDS mi daha iyi VPS mi soruları kullanıcılarımızın kafasını oldukça karıştırmaktadır. Bu kafa karışıklığının temel sebebi iki terimin anlamının bilinmemesidir. Bu açıdan öncelikle bu terimlerin anlamlarını bilmenizi tavsiye ederiz. VPS,  fiziksellik altında işlemci ve ram gibi unsurların paylaşımlı olmasıdır.  VDS ise fiziksellik altında işlemci ve ram gibi kaynakların paylaşımsız olmasıdır.

VDS Server İle Neler Yapılabilir?

VDS Server ile şunlar yapılabilir;

  • Web uygulama gelişimi
  • Yüksek hız sağlama
  • Veri yedekleme kolay ve etkileyici bir şekilde yapılabilir
  • Web sitenize ait e-posta servislerin yönetimi

İçeriği Beğendiniz Mi ? (0)

Geri